2011. július 25., hétfő

Matchbox Sand Digger Macau 1983 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft


Matchbox Sand Digger Macau 1983
A képek az eladó Matchboxról készültek.
Visszavásárlás nincs, ugyanis a nagyfelbontású fényképeken az állapota és a felszereltsége nagyon jól látszik.
Csere NEM érdekel, nem vagyok gyűjtő, a Matchboxok a gyermekkoromból maradtak meg.
Ha bármilyen kérdésed van, légy oly kedves még a licitálás alatt feltenni, a termék megnyerése után kifogást már nem tudok elfogadni.
Az aukció megnyerése után kérem a nyertest, hogy a Vatera általános szabályainak megfelelően 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot és 7 napon belül kerüljön sor a vételár és a postaköltség átutalására vagy személyes találkozónál a termék vételárának kifizetésére.
Kérlek nézd meg a többi licitálásra bocsátott Matchboxomat is, ugyanis több termék vásárlása esetén a postaköltséget természetesen csak egyszer számítom fel méghozzá az érvényben levő Magyar Posta díjszabása szerint. (Egy fillérrel sem kérek többet a feladási díj + légpárnás boríték áránál, ezen nem akarok keresni. )
A Matchboxot személyesen Kecskeméten azonnal át tudom adni, de postán bárhova el tudom küldeni. A postai szállítás és a légpárnás boríték költsége a vevőt terheli, amely banki előre utalás esetén 500Ft. A pénz számlámra érkezése után azonnal ajánlott és elsőbbségi küldeményként küldöm, ami azt jelenti, hogy a termék a következő napon (pénteki nap esetén hétfőn) már meg is érkezik a címzetthez.
Személyes átvételre csak Kecskeméten, a Nyíri úton található Szent-Györgyi Albert Egészségügyi Szakközépiskola előtt van mód.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-11 21:30
. Matchbox Sand Digger Macau 1983 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése